Tapahtumat

Toipumista ja toivoa 26.10.2022

Olet lämpimästi tervetullut Toipumista ja toivoa – mielen terveydeksi -tapahtumaan M-talon atriumiin keskiviikkona 26.10.22 klo 9-15!

Mitkä asiat voivat auttaa yksilöä toipumaan psyykkisistä ongelmista ja elämän tuomista haasteista? Päivän aikana kuulemme elämänmakuisia luentoja mm. huumorin, toivon, vertaistuen, taiteen ja musiikin merkityksestä toipumisessa eri alojen ammattilaisten ja kokemusasiantuntijoiden toimesta. Lavalle nousee mm. koomikko Pete Kosonen!

Tapahtuman juontaa näyttelijä-ohjaaja Minna Kivelä, joka myös luennoi päivän aikana.

Atriumissa ja M-talon aulassa voit tutustua myös mm. Olkkarin (Kokemus- ja vertaistoimijat ry), kokemusasiantuntijoiden ja kuntoutujien taidepisteisiin. Lounastauolla meitä viihdyttää Kombi – yhtye M-talon aulassa.

Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen. Jos et pääse paikan päälle, voit seurata tapahtuman live-lähetystä sairaanhoitopiirin YouTube – kanavan kautta. Suora linkki lähetykseen julkaistaan tapahtuman nettisivuilla www.epshp.fi/toipumista ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa.