Kyrkkärin kirjasto

Kyrkkärin kirjasto sijaitsee 1. kerroksessa lähellä pääsisäänkäyntiä. Kirjasto on Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen ja Seinäjoen kaupungin yhteistyössä hoitama kirjasto, joka on avoin kaikille. Kirjasto palvelee niin alueen asukkaita, päivähoitoa, kouluja ja muita yhteisöjä kuin M-talon asiakkaita, potilaita ja henkilökuntaa.

Aukioloajat
Henkilökunta paikalla
ma, ti ja to klo 8.30–15.30
ke klo 9.00–17.00
pe klo 8.30–14.00
Arkipyhien aattoina klo 8.30–14.00

Omatoimiaukioloajat ma–su klo 7–21

Yhteystiedot

Kyrkkärin kirjasto
Östermyrankatu 9
60200 Seinäjoki
Puh. 050 474 4138
kyrkkari.kirjasto@seinajoki.fi

Kirjaston käyttö

Kyrkkärin kirjasto on Seinäjoen kaupunginkirjaston lähikirjasto ja osa Eepos-kirjastokimppaa. Lainata voi Eepos-kirjastokortilla.

Asiakkaiden käytössä on Kyrkkärin kirjaston oman kokoelman lisäksi koko Seinäjoen kaupunginkirjaston ja Eepos-kirjastokimpan aineisto. Näitä aineistoja saa varaamalla Kyrkkärille. Kirjojen kuljetukset ovat tiistaisin ja torstaisin puoliltapäivin.

Kyrkkärin kirjaston kirjoja voi palauttaa kaikkiin Eepos-kirjastoihin ja vastaavasti Eepos-kirjastojen lainoja Kyrkkärille.

Kirjastossa on lainaus- ja palautusautomaatti sekä kaksi tietokonetta asiakaskäyttöön.

Kirjastossa on kaksi tietokonetta ja kopiokone asiakaskäyttöä varten.

Omatoimikäyttö

Kyrkkärin kirjastoa voi käyttää omatoimisesti joka päivä klo 7–21 välisenä aikana silloin, kun henkilökuntaa ei ole paikalla.

Saadaksesi oikeuden käyttää omatoimikirjastoa sinun on käytävä kirjastossa allekirjoittamassa sopimus. Alle 15-vuotiaan kohdalla huoltajan tulee olla sopimusta tehtäessä mukana.

Omatoimiaikana kirjaston ovesta kirjaudutaan sisään kirjastokortilla ja tunnusluvulla. M-talon pääoven ollessa lukittuna kirjaudutaan sekä pääoven lukijalaitteella että kirjaston oven lukijalaitteella.

Kirjaston henkilökunta neuvoo ja opastaa automaattien ja palvelujen käytössä.

Seuraa Kyrkkärin kirjastoa Facebookissa ja Instagramissa saadaksesi tuoreimmat uutiset!

Katso tarkempia tietoja Seinäjoen kaupunginkirjaston omilta sivuilta.

kirjasto_2_kuva_omatoimikäyttö

Varattava näyttelytila

Kirjaston välittömässä läheisyydessä on M-talon suuri, seinään upotettu vitriini, jonka näyttelyistä kirjasto huolehtii. Vitriiniin mitat: korkeus 62 cm, leveys 215 cm ja syvyys 71 cm. Yhden osion leveys on 70 cm (yht. 3 osiota).

Kirjastossa on mahdollista laittaa näytteille muutamia suurehkoja maalauksia hyllyjen päälle. Ripustettavia näyttelyitä ei kuitenkaan ole mahdollista järjestää.

Kysy mahdollisuutta tuoda oma näyttely kirjastoon p. 050 474 4138 tai kyrkkari.kirjasto@seinajoki.fi

vitriini_Mtalossa